Sprogtjek Basis®

Dette korrekturniveau er til dig, der vil være sikker på, at din tekst er helt igennem korrekt.

Sprogtjek Basis® er en grundig korrekturlæsning for grammatiske fejl (fx han reagere til han reagerer, en anden måde at sikre beskæftigelsen til en anden måde at sikre beskæftigelsen på, tag nogen æbler til tag nogle æbler), stavefejl (fx råstof udvinding til råstofudvindingemailadresse til e-mailadresselinie til linje) og komma- og slåfejl samt formuleringsfejl (fx stille spørgsmålstegn ved til sætte spørgsmålstegn ved, mere anerkendelse til større anerkendelse, mere løn til mere i løn, i stor grad til i høj grad, løst regnet til rundt regnet, repræsentanter fra målgruppen til repræsentanter for målgruppen, spænder bredt til spænder vidt, det er centralt at huske ... til det er vigtigt at huske ..., opnå et mål til nå et mål, at vi både sparer på varme og strøm til at vi sparer på både varme og strøm).

I layoutede dokumenter fanger vi også orddelingsfejl. Desuden tjekker vi navne, som giver anledning til særlig tvivl om skrivemåden (fx Hanssen, Daw Aung San Suu Kyi, Odense Banegård Center, dinTANDLÆGE).

Læs om vores tre korrekturprodukter

Bestil korrektur

Ring til os på 87 300 307, og hør mere om vores kvalitetssikring.

Tjeksproget.dk


Facebook Share

Oversættelse

Kvalitetsoversættelse i en fart – almindeligvis inden for 24 timer. Alle oversættelser tjekkes grundigt af en anden sprogmedarbejder.  Læs mere

Styrk dine kompetencer på et minikursus

Brug to intensive timer en eftermiddag, og få større sproglig indsigt og svar på dine spørgsmål. Pris: kun 300 kr. ekskl. moms.

Klik på kurserne for at læse mere.

  • Aarhus: 1.6.2017
  • Aarhus: 25.4.2017
  • København: 10.5.2017