Tjek jeres ansøgere

Lad Tjeksproget.dk hjælpe med at vurdere jeres ansøgeres skriftlige niveau på dansk eller engelsk, så I får et overskueligt grundlag, når I skal sammenligne flere ansøgere.

Læs om vores to sprogtest

Korrektur – dansk og engelsk

Tjeksproget.dk står for kompromisløs kvalitet, og alle tekster tjekkes derfor af to medarbejdere. Vores stab af dygtige og erfarne sprogfolk arbejder i et inspirerende fagligt fællesskab med konstant fokus på kvalitetsudvikling. 

Hurtig levering
Mindre opgaver leverer vi inden for 24 timer. Vores normale åbningstid er mandag-torsdag kl. 8.30-15.30 og fredag kl. 8.30-15.00. Mindre opgaver, som vi modtager inden for åbningstiden, leverer vi altså senest næste arbejdsdag samme tid.

Ekspreslevering: Her garanterer vi, at vi udfører opgaven på den halve tid eller eventuelt hurtigere efter aftale. Mindre opgaver leverer vi altså, senest 12 timer efter at vi har modtaget dem. Også ved ekspreslevering skal opgaver dog modtages inden for åbningstiden. Ved ekspreslevering beregner vi et tillæg på 50 % af fakturabeløbet.

Vi forsøger altid at opfylde jeres behov for ekstra hurtig levering. Ring, hvis I har særlige ønsker.

Gennemskuelige priser og rabatter
Vi beregner prisen på baggrund af antallet af ord i teksten, og det betyder, at I nemt og hurtigt kan regne den samlede pris ud og sammenligne prisen på forskellige korrekturprodukter. Med et klippekort kan I få op til 15 % rabat. 

Bestil korrektur

PDF 
Document  Download information om vores korrekturprodukter

Læs om vores klippekort med op til 15 % rabat


Ring til os på 87 300 307, og hør mere om vores tre korrekturprodukter.

 

Tjeksproget.dk


Facebook Share

Oversættelse

Kvalitetsoversættelse i en fart – almindeligvis inden for 24 timer. Alle oversættelser tjekkes grundigt af en anden sprogmedarbejder.  Læs mere

Styrk dine kompetencer på et minikursus

Brug to intensive timer en eftermiddag, og få større sproglig indsigt og svar på dine spørgsmål. Pris: kun 300 kr. ekskl. moms.

Klik på kurserne for at læse mere.

  • Aarhus: 1.6.2017
  • Aarhus: 25.4.2017