Bliv en kommaørn

Sæt kommaet på plads

På minikurset Bliv en kommaørn gennemgår vi reglerne for traditionelt og nyt komma, så I bagefter kan bruge kommareglerne i praksis. Selvom kurset er kort, er det ikke et light-kursus. I får det hele med – og lærer også om de svære kommasteder.

Kurset er intensivt, og der er derfor ikke tid til øvelser, men I får meget stof med hjem. Efter kurset modtager I  en e-mail med links, der giver jer mulighed for at øve jer, så I får brugt jeres nye viden i praksis.

Kurset er velegnet for op til 30 deltagere. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og deltagerne får udleveret kursets PowerPoint-præsentation. 


Skriv dig op til Bliv en kommaørn

Vi holder Bliv en kommaørn både som virksomhedskursus og som åbent kursus. Åbne kurser holder vi, når vi har deltagere nok.

Skriv til os, hvis du vil kontaktes, når vi holder Bliv en kommaørn næste gang. Husk at skrive, hvilket kursus du er interesseret i, og om du ønsker at deltage i København eller Aarhus.

Brug vores kontaktformular


Pris
En kursusplads på det åbne kursus koster 800 kr. (1.000 kr. inkl. moms).

15 % i rabat til medlemmer af Sprogklubben
Hvis du er medlem af Sprogklubben, betaler du kun 680 kr. (850 kr. inkl. moms) for kurset. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter på minikurser.

Virksomhedskursus (maks. 30 deltagere)
Kurset koster 10.800 kr. ekskl. moms plus kørsel.


Det siger kursisterne

Minikurserne er effektive og supergode! Man bliver opdateret på kort tid – og alligevel er der tid til spørgsmål og små øvelser. Kan varmt anbefales.
Tove Guldborg Espersen, sekretær, TDC

 På minikurset Bliv en kommaørn fik jeg de bedste og mest logiske forklaringer på særligt vanskelige kommaregler, jeg nogensinde har fået.
Bo Feierskov, tekstforfatter, IDEOGTEKST.DK
 Bliv en kommaørn er et effektivt og informativt kursus, som jeg varmt kan anbefale. Det var rigtigt rart at få denne lynhurtige og meget anvendelige brushup. PowerPoint-præsentationen blev udleveret, og den er rar at have lige ved hånden, hvis man skulle blive i tvivl.
Kirsten Renstrøm, management assistant, ALK

Tjeksproget.dk


Facebook Share

Rådgivning

Sproglig sparring eller tekstforfatning. Benyt også vores hotline. Med et klippekort betaler I kun for hvert påbegyndt kvarter. 

STYRK DINE KOMPETENCER PÅ ET MINIKURSUS

Brug to intensive timer en eftermiddag, og få større sproglig indsigt og svar på dine spørgsmål.

Klik på kurserne for at læse mere.

Bliv en kommaørn

Bliv en mailørn

Bliv en sproghaj 1

Bliv en sproghaj 2